Σας Προτείνουμε


Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ομαδικές θυσίες αγελάδων από...εξωγήινους!

Δημοσιεύτηκε : 4/26/2011 |

Πρώην απόρρητα έγγραφα του FBI, που έχουν αποχαρακτηριστεί, κάνουν λόγο για τελετουργικές θυσίες αγελάδων από...
εξωγήινους!

Πιστεύεται ότι περισσότερες από 8000 αγελάδες, απήχθησαν από UFO, στα οποία εξωγήινοι τις κατακρεούργησαν και κατόπιν τις πέταξαν πίσω στη Γη και συγκεκριμένα στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ, κατά τη δεκαετία του '70.


Σύμφωνα με τη θεωρία ενός...
ερευνητή, οι αγελάδες “επιλέγονταν από τους εξωγήινους οι οποίοι τις απήγαγαν με τα εξωγήινα διαστημόπλοια τους, τις ακρωτηρίαζαν και στο τέλος τις έριχναν από τα σκάφη τους πίσω στη Γη.”


Υπάρχουν αναφορές για πανομοιότυπους ακρωτηριασμούς αγελάδων σε πολλές περιοχές των νοτιοδυτικών ΗΠΑ.


Όταν η είδηση για τις απαγωγές των αγελάδων, έφτασε στον Λευκό Οίκο το 1979, επικράτησε πανικός.

Ο τότε γενικός γραμματέας των ΗΠΑ, Griffin Bell ανέφερε σε μια επιστολή του προς τον γερουσιαστή Harrison Schmitt ότι “το υλικό που ήρθε στα χέρια μου περιγράφει ένα από τα πιο παράξενα φαινόμενα που έχω συναντήσει ποτέ.”

Ο κ. Schmitt ήταν γερουσιαστής της πολιτείας του Νέου Μεξικού, όπου αναφέρθηκαν αμέτρητα παρόμοια περιστατικά σε ένα ράντσο στο Dulce, μια μικρή πόλη στα νότια της πολιτείας.

Σε μια περίπτωση, ένα εξωγήινο όχημα φέρεται να έριξε έναν ταύρο 11 μηνών, κοντά σε ένα σπίτι, ενώ τα σεξουαλικά όργανα του ζώου είχαν αφαιρεθεί χειρουργικά.

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home