Σας Προτείνουμε

Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

Επιστήμονες δημιούργησαν νέα γλώσσα για επικοινωνία με εξωγήινους!!!

Δημοσιεύτηκε : 4/26/2011 |

Ομάδα αστροφυσικών παρουσίασε την ανάπτυξη ενός μοναδικού πρωτοκόλλου για την επικοινωνία και τη συνεργασία με εξωγήινους πολιτισμούς!!
''Μιλάμε για μία παγκόσμια γλώσσα'' όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες...Το νέο σήμα που θα σταλεί στο διάστημα βασισμένο στη νέα γλώσσα επικοινωνίας που δημιουργήθηκε ,
θα περιέχει πληροφορίες σχετικές με
τη μέθοδο του σήματος κωδικοποίησης.
Τ ο σήμα θα μεταδίδεται από δύο συχνότητες.Η μία στα 1,42 και η άλλη στα 4,46 GHz , έτσι ώστε να είναι εύκολα αντιληπτό από εξωγήινους πολιτισμούς με σχετικά μικρή ''τεχνική ικανότητα''.
Όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες όλα τα προηγούμενα σήματα που έχουν σταλεί από το 1974(το πρώτο σήμα που εστάλη) και μετά ήταν όλα πολύπλοκα και περιείχαν μηνύματα με πολύ ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα..
Οι επιστήμονες συνεχίζουν την έρευνα για να κάνουν ακόμη πιο απλή τη γλώσσα και υποστηρίζουν ότι ''δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε τίποτε σχετικά με το περιβάλλον και τον τρόπο ζωής των εξωγήινων πολιτισμών , θα αυξηθεί κατά πολύ η πιθανότητα επιτυχούς επικοινωνίας μαζί τους , αν χρησιμοποιήσουμε ένα απλό και σαφές μήνυμα''

http://www.on-news.gr

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.

_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home