Σας Προτείνουμε


Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Μυστική αποστολή έφερε στη Γη εξωγήινο από διαστημόπλοιο στη Σελήνη!

Δημοσιεύτηκε : 9/03/2012 |

Μια διαστημική αποστολή του προγράμματος «Απόλλων» για την οποία κανείς δεν έμαθε ποτέ και η NASA αρνείται ότι υπήρξε…
Μια συνεργασία Αμερικανών και Σοβιετικών στην «καρδιά» του ψυχρού πολέμου.
Μια σειρά από βίντεο που δεν δόθηκαν ποτέ στη δημοσιότητα και δείχνουν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής!

Αν τα πλάνα που «ταξιδεύουν» στο Ίντερνετ είναι γνήσια και δεν έχει βάλει το χέρι του κάποιος εξαιρετικά ταλαντούχος σκηνοθέτης, ίσως ήρθε ο καιρός να αναρωτηθούμε πόσα μας κρύβουν. Και, κυρίως, γιατί μας τα κρύβουν…







Από το Μάιο του 2007, κάποιος με τον κωδικό Retiredafb «ανεβάζει» στο Ίντερνετ οπτικό υλικό μιας άγνωστης διαστημικής αποστολής με τον κωδικό «Απόλλων 20» που, όπως επισήμως έχει ανακοινώσει η NASA, ματαιώθηκε όπως και οι προηγούμενες 18 και 19!
Σε συνέντευξη που έδωσε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στις 25 Μαΐου 2007 στον Ιταλό δημοσιογράφοLuca Scantamburlo, υποστηρίζει πως είναι ο κυβερνήτης του –επισήμως ανύπαρκτου- «Απόλλων 20» Ουίλιαμ Ράτλετζ, που ζει μόνιμα στη Ρουάντα με άλλη ταυτότητα!



Το πλήρωμα της αποστολής, που υποτίθεται ότι ήταν η δεύτερη κοινή με τους Σοβιετικούς, αποτελούνταν από τον ίδιο ως κυβερνήτη, την Αμερικανίδα επιστήμονα Λεόνα Μαριέττα Σνάιντερ και το Σοβιετικό κοσμοναύτη Αλεξέι Αρχίποβιτς Λεόνοφ που ένα χρόνο πριν είχε γίνει ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στο διάστημα!


Το οπτικό υλικό που ακολουθεί, είναι τρεις φωτογραφίες από μακρινή απόσταση και διαφορετικές γωνίες, όλες με κωδικούς της NASA… Και δείχνουν ένα κατεστραμμένο διαστημόπλοιο με περίεργα σχήματα στο κήτος του, πεσμένο μέσα στον σεληνιακό κρατήρα Ιτζάκ Υ!









Στις εικόνες εμφανίζονται μετρικοί αριθμοί και όσα αναφέρουν οι αστροναύτες στο κέντρο έχουν υποτιτλισθεί. Με τη διαφορά ότι το κέντρο δεν αποκαλείται «Χιούστον», όπως σε όλες τις αποστολές, αλλά «Βάντενμπεργκ 20» που είναι διαστημικό κέντρο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ!


Να η συνομιλία:


-«Vandenberg 20 ρυθμίζω την κάμερα»

-«… Περάσαμε τον Τσιολκόφσκι και είμαστε πάνω από τον Φέρμι τώρα»

-«…Ο Ντελπόρτε είναι ορατός τώρα, με το Υ του στην κεντρική κορυφή»

-«…ι από κάτω είναι ο Λούτκε, από την χαμηλότερη πλευρά»

-«…Ο Ιτζάκ θα είναι ορατός σε λίγο, πίσω από τους προωθητήρες, για λίγα δευτερόλεπτα»

-«…Ο Ιτζάκ φαίνεται στην πάνω αριστερή πλευρά του παραθύρου

-«…Λαμβάνω. Κάνω focus στο φακό telephoto τώρα»

-«…Ο Αλεξέι παίρνει μερικές μετρικές φωτογραφίες»

-«…Έχουμε μια φανταστική θέα πάνω από το σκάφος! Ο φακός είναι κολλημένος στο παράθυρο. Ελπίζω να…»

-«…Είμαι έτοιμος να μεταδώσω τα στοιχεία για το CSMDSKY»

-«…Το ρύγχος είναι 17,3 Νότια και 117,62 Ανατολικά»

-«…Ο θάλαμος διακυβέρνησης είναι 17,25 Νότια και 117,62 Ανατολικά»

-«…Η βάση είναι 17,20 Νότια και 117,62 Ανατολικά και είναι θαμμένη»

-«…Μπορούμε να δούμε σημάδια από πρόσκρουση μετεωριτών στο κήτος. Η επιφάνεια είναι σαν κρούστα κι έχει καλυφθεί από σκόνη. Είναι τεράστια!»

-«…Στη σκιά, κάτω από το σκάφος, μπορούμε να δούμε κάτι σαν σύστημα προσγείωσης…Τρία κομμάτια… Βαρέλια»



-«…Στον τόπο της προσγείωσης υπάρχουν πολλά μεταλλικά κομμάτια. Λαμπερά κομμάτια, μοιάζουν με χρυσό …»



-«…Το σκάφος είναι σε κακή κατάσταση. Πρέπει να βρίσκεται εδώ για δισεκατομμύρια χρόνια!»



-«…Το σκάφος θα βγει εκτός ορατότητας. Θα κρυφτεί πίσω από την πύλη»








Η τελευταία γνωστή επανδρωμένη πτήση στη Σελήνη, ήταν του «Απόλλων 17» το Δεκέμβριο του 1972. Ο «Απόλλων 20» είχε ήδη ματαιωθεί από τον Ιανουάριο του ’70… Όμως, σύμφωνα με το Ράτλετζ, ο «Απόλλων 20» εκτοξεύτηκε μυστικά από την αεροπορική βάση Βάντενμπεργκ κι έφτασε στη Σελήνη στις 16 Αυγούστου 1976, με προορισμό το κατεστραμμένο διαστημόπλοιο στον κρατήρα Iszak D, στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού!





Λίγες ημέρες αργότερα, ο μυστηριώδης Retiredafb εμφανίζει ένα ακόμη πιο συγκλονιστικό βίντεο. Ξεκινάει με κοντινά πλάνα από το εσωτερικό ενός σκάφους τεχνολογίας του ’70 που, όπως ισχυρίζεται, είναι το «Απόλλων 20».

Στο κοκ πιτ είναι άτσαλα κολλημένα το σήμα της αποστολής και μια αμερικανοσοβιετική σημαία, το ίδιο που αργότερα φωτογραφήθηκε μαζί του ο Λεόνοφ!









Στο υλικό υπάρχουν πεντακάθαρα πολύ κοντινά πλάνα του κατεστραμμένου διαστημόπλοιου με το σχήμα πούρου και τα περίεργα γραμμικά σχήματα, πάνω στο κήτος του οποίου είναι εμφανείς χιλιάδες τρύπες από βροχή μετεωριτών που, προφανώς, ήταν η αιτία της καταστροφής του!






Όσα λέει ο πρώην αστροναύτης, είναι κυριολεκτικά απίστευτα:



«Μπήκαμε μέσα στο μητρικό σκάφος! Ήταν πολύ παλιό, 1,5 εκατομμυρίου ετών το υπολογίσαμε! Βρήκαμε πολλά βιολογικά δείγματα, όπως απομεινάρια βλάστησης, κάτι τριγωνικές πέτρες με ίχνη ενός κίτρινου υγρού, αλλά και υπολείμματα μικρών σωμάτων –περίπου 10 εκατοστών το καθένα- που ζούσαν μέσα σ’ ένα δίκτυο σωλήνων το οποίο απλωνόταν σε όλο το σκάφος! Η κυριότερη ανακάλυψή μας, όμως, ήταν ότι βρήκαμε δύο πτώματα, το ένα άθικτο!»!!!



Ο Ράτλετζ δείχνει να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά έχει και στα χέρια του οπτικό υλικό που δεν βρίσκει όποιος- όποιος… Στη συνέντευξη που έδωσε στον Luca Scantamburlo, ο 76χρονος τότε Ράτλετζ υποστήριξε ότι έφερε από τη Σελήνη ένα ανθρωποειδές, που πιθανότατα είναι ακόμη ζωντανό!!! Και για να το αποδείξει, δημοσιοποιεί ένα ασύλληπτο βίντεο.







Ο Ράτλετζ περιγράφει το ανθρωποειδές που βρήκε στο σκάφος, το οποίο –όπως λέει- μετέφερε στις ΗΠΑ ζωντανό! Μάλιστα, το κινηματογράφησε και διοχέτευσε το υλικό στο Διαδίκτυο:



«Ήταν ένα θηλυκό ανθρωποειδές, ύψους 1,65 μ, με μαλλιά και έξη δάχτυλα στα οποία κρατούσε το πηδάλιο του σκάφους! Την ονομάσαμε «Μόνα Λίζα»… Δεν φορούσε ρούχα και χρειάστηκε να κόψουμε δύο καλώδια που ήταν συνδεδεμένα με τη μύτη, που δεν είχε ρουθούνια. Στα μάτια είχε προσαρμοσμένη μια συσκευή, που την αφαίρεσε ο Λεόνοφ… Αίμα ή άλλα σωματικά υγρά είχαν παγώσει γύρω από το στόμα. Το μπλε- γκρι δέρμα ήταν σε καλή κατάσταση, γιατί ήταν καλυμμένο με ένα διαφανές προστατευτικό υλικό. Τα μαλλιά ήταν καλοδιατηρημένα, το δέρμα γύρω από τα μάτια και μπροστά είχε κάποιες παράξενες λεπτομέρειες και σχημάτιζε μια λωρίδα γύρω από το κεφάλι. Δεν καταλαβαίναμε αν ζούσε ή όχι, αλλά οι ενδείξεις στα μηχανήματά μας ήταν θετικές! Τη μεταφέραμε ζωντανή στη Γη, αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμη ζωντανή! Το δεύτερο πτώμα ήταν διαμελισμένο και μεταφέραμε μόνο το κεφάλι…»!!!









Στη συνέχεια της συνέντευξης αποκαλύπτει ότι τα μυστηριώδη κτίσματα που εμφανίζουν κάποια αμφίβολης προέλευσης βίντεο στο Ίντερνετ με τον ισχυρισμό ότι βρίσκονται στην επιφάνεια της Σελήνης, είναι αληθινά.



«Στη Γη, ονομάζαμε «Πόλη» αυτό που βλέπαμε και θεωρούσαμε ότι ήταν ένας διαστημικός σταθμός. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα συνονθύλευμα από διαστημικά σκουπίδια. Μόνο μια κατασκευή ήταν άθικτη. Την ονομάσαμε «Καθεδρικό», επειδή έμοιαζε με ναό…»!







Για να γίνει πιο πειστικός, ο Ράτλετζ αναφέρει ακόμη ότι μόνο 300 άνθρωποι γνώριζαν για το «Απόλλων 20», ότι ο κωδικός του διαστημοπλοίου ήταν Vandenberg Constellation και της σεληνακάτου Vandenberg Phoenix, ότι επικεφαλής του προγράμματος ήταν ο Αμερικανός Τζέιμς Τσίπμαν Φλέτσερ και ο Ρώσος Βαλεντίν Αλεξέγιεφ, ότι το «Απόλλων 19» είχε κωδικό «Ενδυμίων» και η σεληνάκατός του «Άρτεμις»,







ότι οι Ρώσοι είδαν πρώτοι το κατεστραμμένο διαστημόπλοιο τον Ιούλιο του 1969 όταν συνετρίβη κοντά του ο δορυφόρος τους Λούναρ 15, ότι ο ίδιος κράτησε ως ενθύμια τη σημαία που έστησαν στη Σελήνη, το σήμα της στολής του και τον εξοπλισμό με τη σεληνιακή σκόνη πάνω!



Και κλείνει λέγοντας πως δεν φοβάται την αντίδραση της NASA. Αν τον καταδιώξει, λέει, θα σημαίνει ότι παραδέχεται πως απέκρυψε αληθινά γεγονότα…







Από τη δημοσιοποίηση του οπτικού υλικού και μετά, ο Ράτλετζ ή retiredafb ή όπως αλλιώς λέγεται, έχει εξαφανιστεί. Ίσως δεν βρίσκεται πια στη ζωή, αφού θα πρέπει να είναι 81 χρόνων.



Το περίεργο είναι ότι και τα βίντεο που ανέβασε εξαφανίστηκαν από το Youtube με τον δικό του κωδικό και σώθηκαν μόνο επειδή κάποιοι χρήστες τα έχουν αντιγράψει και ανεβάσει στο Διαδίκτυο!

πηγή

______________________

Εγγραφείτε στην bet365 καταθέστε €10* ή και περισσότερα και θα δικαιούστε μπόνους 100% της κατάθεσης που πληροί τις προϋποθέσεις, μέχρι το πολύ €100*.

Εγγραφή τώρα.





_____________________
Ασφάλειες Αυτοκινήτων | Laptops | Δημοπρασίες | Best Deals | Αξεσουάρ


Next previous home