Σας Προτείνουμε


Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Gustav Gun: Το υπερόπλο των Γερμανών

Το γιγάντιο «Gustav Gun» κατασκευάστηκε στο Essen της Γερμανίας το 1941 από την βιομηχανία Friedrich Krupp A.G. προκειμένου να διαλύσει τα στρατεύματα της γραμμής Maginot κατά μήκος των γαλλικών συνόρων. Ζύγιζε 1344 τόνους και έριχνε βλήματα βάρους 7 τόνων, με ακτίνα βολής 47 χιλιόμετρα! Για την λειτουργία του απαιτούσε προσωπικό 500 ανθρώπων!

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Μυστηριώδης μεταλλική σφαίρα έπεσε «από το διάστημα» στη Ναμίμπια

Στα μέσα του περασμένου Νοέμβρη, οι αρχές στη Namibia βρέθηκαν σε εγρήγορση όταν ξαφνικά ανακάλυψαν μία μεταλλική σφαίρα στο έδαφος που πιθανότατα προερχόταν από… το διάστημα.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Μπορεί μια ημικρανία, να σας κάνει να μιλάτε σαν ... κινέζοι;

Η 35χρονη Σάρα Κόλγουιλ (στη φωτογραφία), ζει στο Πλίμουθ της Βρετανίας με τον σύζυγό της Πάτρικ. Αν και γεννήθηκε στη Γερμανία, η οικογένειά της μετακόμισε στην νοτιοδυτική Αγγλία από τότε που η Σάρα ήταν ακόμη 18 μηνών!

Εθελοντές θα αναζητήσουν ίχνη εξωγήινης ζωής στη Σελήνη!

Τη βοήθεια εθελοντών ζητούν Αμερικανοί επιστήμονες για να ψάξουν για σημάδια εξωγήινης ζωής στις εικόνες της Σελήνης που έχει τραβήξει το αναγνωριστικό διαστημόπλοιο της NASA "LRO".

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Πετρογλυφικά στο φως των αστεριών

Ένα εκπληκτικό βίντεο από τον φωτογράφο Stéphane Guisard που γυρίστηκε στην έρημο της Ατακάμα στη Χιλή. Βλέπουμε πετρογλυφικά – αρχαία σχήματα λαξευμένα σε βράχους – στο φως των άστρων του νυχτερινού ουρανού

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ο πάγος λιώνει, το έδαφος της Γροιλανδίας ανυψώνεται

Το ασυνήθιστα ζεστό καλοκαίρι του 2010 μείωσε το βάρος του πάγου στη Γροιλανδία κατά 100 δισεκατομμύρια τόνους. Λόγω της μειωμένης πίεσης, το έδαφος του νησιού ανυψώθηκε σε ορισμένα σημεία έως και δύο εκατοστά, αποκαλύπτουν μετρήσεις από σταθμούς GPS.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ (ΠΛΑΤΩΝΟΣ - ΤΙΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΑΣ)

Ο Αιγύπτιος ιερέας προς τον Σόλωνα (Πλάτωνος – Τίμαιος παράγραφος 23): «Θα σου φανερώσω το καλύτερο επίτευγμα από τα έργα τους που κατόρθωσαν οι αρχαίοι συμπολίτες σου πριν από εννέα χιλιάδες χρόνια».

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Εφικτό το «κατέβασμα» δεξιοτήτων στον εγκέφαλο

Μια έρευνα βγαλμένη κυριολεκτικά από ταινία επιστημονικής φαντασίας δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Science. Διεθνής ομάδα ερευνητών υποστηρίζει ότι με χρήση λειτουργικής μαγνητικής τομογραφίας (fMRI) μπορούν να εμφυτεύονται στον εγκέφαλο γνώσεις αλλά και δεξιότητες.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ H UFO;;;

Δεν πίστευαν στα μάτια τους πολλοί αυτόπτες μάρτυρες όταν αντίκρισαν ένα φορτηγό να μεταφέρει ένα περίεργο αεροσκάφος στην πλατφόρμα του. Πολλοί έσπευσαν να κάνουν λόγο για UFO που συνετρίβη και περισυλλέχτηκε από δυνάμεις του στρατού. Η απάντηση ήταν πως πρόκειται για ένα μέρος ενός απόρρητου στρατιωτικού αεροσκάφους..

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Είδαν σουπερνόβα να εκτοξεύει τα υλικά της ζωής

Η μελέτη ενός σουπερνόβα που συνέβη στα τέλη καλοκαιριού σε ένα κοντινό γαλαξία προσφέρει πολύ σημαντικές πληροφορίες για την εξέλιξη του Σύμπαντος αλλά και τη δημιουργία της ζωής. Ο υπερκαινοφανής αστέρας SN 2011fe στον γαλαξία Messier 101 εκτοξεύει πλήθος στοιχείων ανάμεσα τους και εκείνα που αποτελούν τα δομικά υλικά για τη δημιουργία της ζωής.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Η NASA κατασκευάζει ένα όργανο διάτρησης κομητών για τη συλλογή δειγμάτων

Τα τελευταία χρόνια πολλοί κομήτες και αστεροειδείς έχουν γίνει στόχος ερευνητικών αποστολών. Η NASA κατασκευάζει ένα νέο όργανο για την μελέτη τους. Πρόκειται για ένα πανίσχυρο αλλά και έξυπνο «καμάκι» το οποίο θα μπορεί να τρυπάει την επιφάνεια κομητών και αστεροειδών και στη συνέχεια να συλλέγει δείγματα για να τα μελετήσουν οι επιστήμονες.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

10 μύθοι γύρω από την δημιουργία του κόσμου

Και ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο. Κάθε πολιτισμός έχει να παρουσιάσει μια ιστορία δημιουργίας.....

10 παράξενες αιτίες θανάτου που προκαλούν έκπληξη

Φανταζόσασταν ποτέ ότι ένα μυρμήγκι θα μπορούσε να σκοτώσει άνθρωπο; Μήπως ένας αυτόματος πωλητής ακούγεται πιο επικίνδυνος; Αυτές είναι δύο μόνο από τις ....

Οι προφητείες του Νοστράδαμου και των Μάγια για το 2012

Έχουν ακουστεί πάρα πολλά: Μια πελώρια κοσμική σύγκρουση, μια παγκόσμια οικολογική καταστροφή ή κάτι ακόμα χειρότερο. Όπως κι αν έχει, πάντως, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η 21η Δεκεμβρίου 2012 θα σημάνει μια τεράστια αλλαγή στην ιστορία του πλανήτη μας. Προέβλεψαν άραγε οι Μάγια ένα βίαιο τέλος στις 21 Δεκεμβρίου 2012;

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο θρύλος της μούμιας του Τιτανικού!

Υπήρχε ή όχι μια "μούμια" μέσα στον "Τιτανικό" που έφερνε κακοτυχία σε όποιον την είχε? Πρόκειται πράγματι για την επονομαζόμενη "καταραμένη μούμια" που φυλάσσεται σήμερα στο Βρετανικό μουσείο?

Η αποκωδικοποίηση της εικόνας των Χριστουγέννων!

Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας θεολογεί και διδάσκει μέσω της εικόνας. Είναι αρκετοί οι συμβολισμοί σε κάθε εικόνα και αξίζει ο πιστός να γνωρίζει τη θεολογία της και τους συμβολισμούς.

Μόθμαν: η αλήθεια πίσω από τον θρύλο!

Προτείνουμε να διαβάσετε πρώτα το κείμενο που ακολουθεί και αμέσως μετά να ξαναδείτε το επίμαχο άρθρο!

Γιατί δεν είμαστε... τριχωτοί όπως οι πρόγονοί μας;

Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες πίστευαν πως ένας από τους βασικούς λόγους που ο άνθρωπος αναγκάστηκε να σηκωθεί όρθιος στα δυό του πόδια, ήταν γιατί καιγόταν περπατώντας στα 4 και αναζητούσε τρόπους να δροσιστεί!

Ενδείξεις αλλά όχι αποδείξεις για το "σωματίδιο του Θεού"!

Ενα «φευγαλέo ίχνος» του μποζονίου Χιγκς ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν οι επιστήμονες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών (CERN) στη Γενεύη. Προς το παρόν οι αρμόδιοι εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, μιλώντας απλώς για ενδείξεις και παραπέμπουν για πιο χειροπιαστά αποτελέσματα στη λεπτομερέστερη ανάλυση που θα ολοκληρωθεί το 2012.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Φαντάσματα προκαλούν… λιποθυμίες σε μαθητές

Μαθητές σε εστία της επαρχίας Phu Yen στo Βιετνάμ ισχυρίζονται ότι οι τουαλέτες του κτιρίου είναι στοιχειωμένες και ότι υπάρχουν φαντάσματα.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ποιός υποστηρίζει ότι αποκρυπτογράφησε το χειρόγραφο Βόινιτς;

Γραμμένο σε μια ακατανόητη γλώσσα, εικονογραφημένο με περίεργα σχέδια, το χειρόγραφο Βόινιτς βασανίζει για αιώνες ιστορικούς και κρυπταναλυτές. Ένας Φινλανδός επιχειρηματίας, όμως, ισχυρίζεται ότι έσπασε τον κώδικα και αποκάλυψε τα μυστικά του χειρογράφου.

Φωτογράφισε φάντασμα ή πρόκειται για κάτι άλλο;

Ο Coby Beckner επικοινώνησε με το διαδικτυακό τόπο paranormal.about.com θέλοντας να μοιραστεί την παρακάτω προσωπική εμπειρία του:

Οι Πυραμίδες του κόσμου (Αυτό δεν είναι, επιστημονική φαντασία)

Οι Πυραμίδες ενσαρκώνουν την πανανθρώπινη επιδίωξη της αθανασίας και μοιάζουν να την εκπληρώνουν περισσό­τερο οπό οποιαδήποτε άλλη κατασκευή στη Γη.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Αρχαία τεχνολογία – Οι μηχανές των Θεών (ντοκυμαντέρ)

Ντοκυμαντέρ του History Channel, για τις εκπληκτικές κατασκευές-μηχανές των αρχαίων μας προγόνων, οι οποίες κοσμούσαν τους ναούς. Αγάλματα με ματωμένα δάκρυα, ναοί που βοούσαν από κεραυνούς, μέχρι και άρματα που σηκώνονταν στον αέρα! Οι κατασκευές αυτές ήταν συνδιασμός Μαθηματικών, Φυσικής και Μηχανικής, κάτι που αποδεικνύει το υψηλότατο επίπεδο στο οποίο είχε φτάσει ο αρχαίος πολιτισμός της Ελλάδας και της Αιγύπτου.

Τρίγωνο των Βερμούδων: η λύση-εξήγηση του μυστηρίου

Ποια η εξήγηση για το Τρίγωνο των Βερμούδων που θεωρείται υπεύθυνο για εξαφανίσεις πλοίων και αεροσκαφών; Την λύσητου μυστηρίου «Τρίγωνο των Βερμούδων» υποστηρίζει πως βρήκε Αυστραλός ερευνητής.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Το SETI βρήκε χρήματα και ξεκινά πάλι να ψάχνει για… εξωγήινους!

Τον περασμένο Απρίλιο το SETI Institute, ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος φορέας έρευνας για εξωγήινη ζωή έπαυσε προσωρινά τη λειτουργία του λόγω οικονομικής αδυναμίας. Ήδη τα χρήματα της αμερικανικής κρατικής επιχορήγησης είχαν στερέψει, λόγω περικοπών των σχετικών κονδυλίων, και οι μεμονωμένες δωρεές των απανταχού ερασιτεχνών αστρονόμων, αλλά και φίλων γενικότερα της

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Γιούχτας: Το πρόσωπο του Δία στο μυθικό βουνό της Κρήτης

Το βουνό Γιούχτας είναι ένα σημείο ορόσημο 15 χιλιόμετρα στη Νότια πλευρά της πόλη του Ηράκλειου. Έχει υψόμετρο 811 μέτρα και σημαντικό ρόλο στην περιοχή, καθώς το ανθρωπόμορφο σχήμα του έχει δημιουργήσει μύθους για τον ρόλο του βουνού από την Μινωική εποχή.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Νικολά Tέσλα – O Άρχοντας του Κόσμου (Ντοκυμαντέρ)

Το ντοκυμαντέρ αυτό αφηγείται την ιστορία ενός ανθρώπου που άλλαξε το πρόσωπο του πλανήτη μας, βελτιώνοντας τις συνθήκες ζωής δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Είναι η ιστορία ενός σύγχρονου Προμηθέα, του Νικολά Tέσλα, που έκλεψε το μυστικό του φωτός από τη Φύση και το χάρισε στην ανθρωπότητα.

Οι προλήψεις και οι δεισιδαιμονίες του δίσεκτου... 2012!

Το 2012 που πλησιάζει, πέρα από τις γνωστές προφητείες και καταστροφολογίες που το συνοδεύουν, έχει ακόμη ένα... κουσούρι: είναι δίσεκτο!

Η αναζήτηση εξωγήινων ξεκινά ξανά στο SETI

Λίγους μήνες αφότου αναγκάστηκε να κλείσει τα βασικά του τηλεσκόπια λόγω έλλειψης κονδυλίων, το πρόγραμμα Αναζήτησης Εξωγήινης Νοημοσύνης (SETI) ανακοίνωσε ότι... αρχίζει ξανά την έρευνα, κυρίως χάρη στη χρηματοδότηση που εξασφάλισε από την αμερικανική πολεμική αεροπορία.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Τι είναι αυτές οι λωρίδες στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη;

Το ρομπότ Opportunity που βρίσκεται στην επιφάνεια του "κόκκινου πλανήτη", έκανε μία ιδιαιτέρως σημαντική ανακάλυψη, αφού καθώς εξερευνούσε τον Άρη, "σκόνταψε" πάνω σους μακρόστενους σχηματισμούς που βλέπετε στην φωτογραφία, και θυμίζουν έντονα τις λωρίδες διαγράμμιση στους δρόμους των πόλεων!

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Τέχνασμα ή Αρμαγεδδών;

Τι προέβλεψαν, τελικά, οι Μάγιας για το τέλος του κόσμου;Οι αγορές κατρακυλούν και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Πολλοί έχουν φθάσει στο σημείο να αναρωτιούνται μήπως οι Μάγιας είχαν δίκιο και μήπως έρχεται, τελικά, το τέλος του κόσμου!

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Που υπάρχει εξωγήινη ζωή στο διάστημα;

Διεθνής ομάδα επιστημόνων μελέτησε τις συνθήκες που επικρατούν σε πλανήτες και φεγγάρια εντός και εκτός του ηλιακού μας συστήματος και δημιούργησαν έναν κατάλογο με εκείνους στους οποίους υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να έχουν αναπτυχθεί κάποιες μορφές ζωής. Στις πρώτες θέσεις του καταλόγου είναι ο δορυφόρος του Κρόνου, Τιτάνας και ο πλανήτης Gliese 581g που βρίσκεται στον αστερισμό του Ζυγού.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Φλεγόμενο UFO βιντεοσκοπήθηκε πάνω από το Μεξικό

Το video τραβήχτηκε από την πλευρά ενός δρόμου στη Cuernavaca, κοντά στη πόλη του Μεξικού. Στο video φαίνεται ένα μυστηριώδες λαμπερό αντικείμενο με “ουρά” στη μέση του καθαρού ουρανού. Όμως με το zoom του καμεραμάν αποκαλύπτεται μια πύρινη μπάλα με φλεγόμενα φτερά!

" Eισερχόμαστε σε περίοδο άσχημου διαστημικού καιρού".

Με τη συχνότητα των ηλιακών καταιγίδων να αυξάνεται, καθώς ο Ήλιος εισέρχεται σε μια φάση έντονης δραστηριότητας το 2012-2013, η γερμανική ασφαλιστική εταιρεία Allianz εκτιμά ότι οι υλικές ζημιές από ένα τέτοιο συμβάν θα μπορούσαν να υπερβούν το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια!

Το Πείραμα της Φιλαδέλφεια, ο Einstein και η Ελλάδα! θεωρία επιστημονικής φαντασίας ή πραγματικότητα;

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 1943, όταν σύμφωνα με διάφορες θεωρίες, το αμερικανικό αντιτορπιλικό Eldridge επιλέχθηκε για να λάβει μέρος στο μεγαλύτερο ίσως "γνωστό" πείραμα του αμερικανικού ναυτικού, που σκοπό είχε να κάνει το πλοίο αόρατο. Το επίσημο όνομα που δόθηκε στο πείραμα αυτό ήταν "Σχέδιο Ουράνιο Τόξο" (Rainbow Project), αλλά είναι γνωστό στους περισσότερους σαν "Το πείραμα της Φιλαδέλφειας" (Philadelphia Experiment).

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ολη η αλήθεια για τη Μασονία - Που είναι οι στοές;

Ολη η αλήθεια και τα κρυμμένα μυστικά αποκαλύπτονται μέσα από τα βίντεο που ακολουθούν.

Βρέθηκε δείγμα DNA που επιτρέπει την "ανάσταση" των μαμούθ;

Η "αναγέννηση" των μαμούθ 10.000 χρόνια μετά την εξαφάνισή τους, αποτελεί εδώ και καιρό ένα "στοίχημα" για πολλούς επιστήμονες.

Οι μυστικές προσπάθειες των Ναζί να φτιάξουν χρυσό, από χώμα και πέτρες!

Την πεποίθηση των επικεφαλής των Ναζί ότι μπορούσαν να μετατρέψουν την άμμο και το χώμα σε χρυσό, περιγράφει ο γερμανός συγγραφέας Helmut Werner, στο βιβλίο του "Οι Αλχημιστές του Χίτλερ: οι μυστικές προσπάθειες κατασκευής χρυσού στο Νταχάου." ("Hltler’s Alchemists: The Secret Attempts to Manufacture Gold in Dachau.")

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ο αποκεφαλισμός της Αγίας Βαρβάρας από τον πατέρα της!

Η Αγία Βαρβάρα έζησε στις αρχές του 4ου αιώνα στη Συρία και καταγόταν από πολύ πλούσια οικογένεια, με τον πατέρα της να είναι φανατικός ειδωλολάτρης. Ως κοπέλα διακρινόταν για την ομορφιά και την καλοσύνη της και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δέχεται δεκάδες προξενιά, τα οποία όμως απέρριπτε.

Ήταν τελικά μύθος η εξερεύνηση της Απω Ανατολής από τον Μάρκο Πόλο;

Ο Μάρκο Πόλο, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξερευνητές της ιστορίας. Για εκατοντάδες χρόνια μετά, οι περιπέτειες του την Κίνα και την Άπω Ανατολή, αποτελούσαν τις μόνες πληροφορίες που είχαν οι Ευρωπαίοι για τις περιοχές αυτές, ενώ δύο αιώνες μετά τα στοιχεία αυτά βοήθησαν τον Χριστόφορο Κολόμβο να υπολογίσει την απόσταση που θα έπρεπε να διασχίσει κανείς από τα δυτικά για να φτάσει στην Κίνα!

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

O ηγέτης της Εταιρείας Vril

H Μαρία Orsitsch, γνωστή και ως Μαρία Orsic, ήταν ένα διάσημο διάμεσο που αργότερα έγινε ο ηγέτης της Εταιρείας Vril.
Για πρώτη φορά και απεικονίζεται το 1967 από τους Bergier και Pauwels στο βιβλίο τους "Aufbruch ins dritte Jahrtausend: von der Zukunft der phantastischen Vernunft».

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Αρχαίοι Εξωγήινοι – Εξωγήινες καταστροφές (Ντοκυμαντέρ)

Εάν αρχαίοι εξωγήινοι επισκέφθηκαν τη γη, είναι δυνατόν να ευθύνονται για καταστροφές, πολέμους και άλλες θανατηφόρες επιδημίες με σκοπό να ελέγξουν την μοίρα του Ανθρώπινου Είδους; Δείτε το ντοκυμαντέρ του History Channel.

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Σαφείς αποδείξεις UFO που πετούν κοντά στον κινέζικο Διαστημικό Σταθμό

Οι Κινέζοι δεν φαίνεται να ανησυχούν, όπως η NASA, όταν πρόκειται για τα αναπόφευκτα ΑΤΙΑ που έχουν γίνει ορατά γύρω από το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ για χρόνια. Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την κινεζική εθνική τηλεόραση. Αυτό έχει αρκετά σαφείς αποδείξεις ότι τα ΑΤΙΑ είναι η παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του ανθρώπου στο διάστημα.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 7ος ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ; …ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!

Ένα άρθρο που θα δυσαρεστήσει…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΖ:10 "Και είναι επτά βασιλείς· οι πέντε έπεσαν, και ο εις είναι, ο άλλος (ο 7ος) δεν ήλθεν έτι, και όταν έλθη, ολίγον πρέπει να μείνη".

Σχέδιο Μπλε Ακτίνα

To Project αυτό φέρεται να είναι ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών,την παγκόσμια επικράτηση της αναρχείας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της....

Και δεύτερη επιγραφή των Μάγια, για το 2012;

Η συζήτηση για το περίφημο ημερολόγιο των Μάγια και την προφητεία τους για το "τέλος του κόσμου που θα έρθει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, πλησιάζει -εκ των πραγμάτων στο τέλος της. Σε ακριβώς έναν χρόνο από σήμερα, θα έχει απαντηθεί στην πράξη το ερώτημα που για δεκαετίες προβληματίζει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη: τελειώνει ο κόσμος μας το 2012;

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 2

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
--------

ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ<ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 1> ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ No 1

(ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1947 ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ 2011 )

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΟΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ,ΤΗΝ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012.

Ποιός είναι ο άντρας με το "γκρι δέρμα" που εμφανίζεται σε ένα 5χρονο αγοράκι!

Όταν πριν από έξι μήνες ο 5χρονος Ντάγκαν, ξύπνησε κλαίγοντας και είπε στους γονείς του πως "ένας άνδρας με το γκρι δέρμα" είχε μπει στο δωμάτιό του, οι γονείς του υπέθεσαν πως επρόκειτο για κάποιο κακό όνειρο. Οι "περίεργες επισκέψεις" όμως συνεχίστηκαν, με αποτέλεσμα το μικρό αγόρι και η οικογένειά του να μην μπορούν πλέον να ζήσουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

Next previous home